Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2011 03:54 - България - страната на "хейтърите"
Автор: tpaktop Категория: Регионални   
Прочетен: 1239 Коментари: 1 Гласове:
3



 България е страна с неописуемо красива природа и уникален климат! Щом Господ е дарил тази страна с такива красоти, защо я е заселил с подобно племе? 
  За съжаление проф. Божидар Димитров беше прав с израза "Шибан народ"! Всички го нападнаха, като тайно знаеха, че това е самата истина! Тук, не можем да се радваме на успехите на някой, нито да превъзмогнем разликите с други. В България, страна с население от 7500000 човека, ние имаме сигурно стотици различия, за които да се караме, бием и дори - убиваме! Всичко обаче се дължи на омразата! Кой какво мрази никой не знае! Но ето и най-популярните омрази:
  1. Всички мразим циганите - Пределно ясно е защо мразим циганите! Племе което е някак си живее на наш гръб! Не им пука как живеят и по колко деца да имат а ние си плащаме осигуровките и ги храним докато се чудим дали може да оставим поне едно "чаве" като наш законен наследник!
  2. Софиянци мразят провинциалистите(и обратното) - Не знайно защо "кореняк" софиянците мразят останалите граждани на столицата. Цапали сме столицата с боклуци, не сме плащали данъци, държали сме се като селяни, работили сме за по-малко пари и т.н. Тотални глупости защото всеки нормален човек ще знае че един град се развива само с миграциите на хора. Няма да коментираме много че иначе темата ще се измести много от насоката в която исках да я поведа!
  3. Всички мразят чалгата - всички мразят чалгата ама и всички я слушат! Всички като седнат на маса я слушат и и се радват! Чалгата е БЕШЕ нещо като американския рап в който се пееше за нещата от живота но сега вече не е! Сега едни едрогърди проституки се кълчат като на порно филм! 
Лошото е че всеки мрази нещо което не му е работа! Има мразещи политика, партии  дори и Бербатов което наистина не успах да разбера ама ние наистина сме си "шибан народ"! В един красив момент ще разберем че тази омраза ни е докарала до абсолютното дъно но ще бъде късно! Както напоследък е модерно да се казва всички сме "Хейтъри"! Ама да сме живи и здрави че някой случайно ако изплува от помията да може да го върнем обратно! Няма да се усъмня и ако се окаже че Вавилонската кула не е достроена заради българи но това е въпрос на време и само археолозите ще докажат че строежа не е прекъснат заради различните езици а заради българин който е казал че Господ може да е пич ама не става за шеф! Жалкис ем си като народ и аз съм такъв но се опитвам да го превъзмогна! 




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Ма думата хейтър е английска
09.12.2021 08:25
Що тоя лош народ, НАШИЯТ, не е измислил такава дума?
Ескимосите например имат 100 думи за сняг. Щото живеят сред снегове и различават много разновидности. Ние имаме мното думи за секс, само "чукане" ни липсваше, та си го внесохме чрез Холивуд и вече всеки чука ли чука. Ма то чукането жалка работа. Друго и рязане, бичене, шибане, цепене, клатене, онодяване, връткане, клецане и т.н.
А сериозно, както пееше след 10-ти поетът Недялко Йорданов, "Господи, кой ни наказа с тая безумна омраза", вече е ясно ако не кой, то КАКВО ни наказа. ВНОСНАТА цветна революция ни наказа, а цветни революции заляха света от европейските соц страни, през Северна Африка и Близкия Изток, до Русия и пост-съветското пространство. НАВСЯКЪДЕ тия "революции" донесопа бясна омраза, сриване на икономиката, и КРЪВ на много места, не у нас, пази Боже. Принципът "разделяй и владей" в действие.
Публична тайна е чия разработка е ТЕХНОЛОГИЯТА на цветните революции. На тоя, който СПЕЧЕЛИ от своята разработка. Но в Китай удари на камък, после в Сирия, в Беларус, във Венецуела...
Изобретателите на военни технологии (цветната революция е такава) жънат блестящи успехи, докато номерът им бъде разгадан. Като артилерийската атака на Наполеон и самолетно-танковия блицкриг на Хитлер. После ги бият.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tpaktop
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15690
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930